Djeca Michaela Jacksona kreću u školu da steknu prijatelje

TROJE djece pokojnog Michaela Jacksona kreće u školu u rujnu kako bi napokon uspjeli pronaći prijatelje. Majka pokojnoga kralja popa, Katherine Jackson, koja ima skrbništvo nad 13-godišnjim Princeom Michaelom, 12-godišnjom Paris i 8-godišnjim Blanketom, odlučila je poslati ih u školu kako bi se više družili s vršnjacima.

"Uopće nemaju prijatelja. Ne idu u školu već doma polaze privatnu poduku, no to će se promijeniti u rujnu, kada kreću u privatnu školu. Ipak, oko njih su stalno bratići, ujaci, tete i ostala obitelj, tako da im je to puno pomoglo. Njima je to normalan život, imaju svoje obveze, treniraju karate i plivanje", rekla je baka Katherine.

Iako im je otac preminuo prije gotovo godinu dana, baka naglašava kako je sve više vidljivo koliko mu djeca sve više nalikuju. "Paris ima njegov talent, ide joj umjetnost i želi biti glumica. Prince bi volio biti snimatelj ili producent i jako je ozbiljan što se toga tiče. A Blanket je zaigran, kao što je i Michael bio", kaže 80-godišnja Katherine. Dodaje kako je Michael od svoje djece pokušao sakriti svoju slavu koliko je god dugo mogao jer nije želio da zbog toga budu umišljena i da im previše naraste ego.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.