Dino Bubičić i Ivana Paris vraćaju se u Bosnu



DINO BUBIČIĆ i manekenka Ivana Paris ovih dana putuju zajedno na skijanje u Bosnu. Otkrio je da s će se vratiti u Bosnu jer je tamo upoznao puno dragih ljudi koje bi opet volio vidjeti. Tako će ići na skijanje na Jahorinu krajem mjeseca.

Prisjetio se i prošlogodišnjeg skijanja s Markom Grubnićem i Aleksandrom Grdić te izjavio da je tamo stvarno dobro naučio skijati. Danas se kaže, pokajao što je išao na slavno skijanje s Grubnićem, jer smatra da bi s Markom puno bolje surađivao da se neke stvari nisu dogodile. Pretpostavljamo da tu misli na medijske napise prema kojima su mediji pretpostavljali da su Mačak i on u ljubavnoj vezi.

Dino i Ivana svoju su ljubav započeli u reality showu Farma, a nastavili u Big Mama House, bosanskoj verziji Big brothera. Bubičić je izjavio da mu je boravak na Farmi bio puno bolji, jer koncept showa kao što je Big Mamma House, njemu ne odgovara. Ne radi se ništa, a ljudima se, kaže on, daje alkohol kako bi se ubila dosada. Cijeli Balkan nedavno je svjedočio njegovim suzama nakon što je napustio Big Mamma House, a u njoj ostavio i svoju djevojku. Očajnički joj je poručio koliko ju voli i koliko joj želi pobjedu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.