Diler priznao krivnju u slučaju povezanom sa smrću popularnog repera

Foto: Instagram

JOŠ jedna osoba priznala je krivnju u slučaju povezanom sa smrću repera Maca Millera, koji je preminuo od posljedica predoziranja 2018., piše Rolling Stone. 

Ryan Michael Reavis (38), koji je ranije tvrdio da nije kriv, odlučio je priznati krivnju za distribuciju fentanila, a on je treća osoba optužena u slučaju tragične smrti mladog repera. 

Reavis je optužen za nabavku pilula u kojima se nalazio fentanil i koje su na kraju završile kod dilera koji ih je prodao Milleru. 

Ovo priznanje uslijedilo je nekoliko tjedana nakon što je suoptuženik Stephen Andrew Walter priznao da je uputio Reavisa da pilule proda Millerovom dileru Cameronu Jamesu Pettitu. Walter je dobio 17 godina zatvora, ali mu se ne pripisuje izravna krivnja za Millerovu smrt. 

"Reavis je priznao da je znao da se u pilulama nalazi fentanil ili neke druge supstance. Nedugo nakon što je Reavis dao pilule Pettitu, Pettit ih je dao 26-godišnjem reperu Malcolmu Jamesu McCormicku, koji je snimao i nastupao pod imenom Mac Miller", stoji u priopćenju. 

Pettit se navodno nagodio, ali iz državnog odvjetništva poručuju da slučaj i dalje traje. Reavisovo suđenje trebalo je započeti u ožujku sljedeće godine, ali i on i Walter će priznati krivnju pred okružnim sucem u Los Angelesu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.