Dikanova majka: "Sram me je što mi je sin"

"SRAM ME je što mi je Dikan sin. U njega je ušao vrag. Pokvarenjak je kojem treba psihijatar", kaže 91-godišnja Dikanova majka Gjermina Jasna Radman o svojem sinu, a našem vrlom poduzetniku te bivšem suprugu Vlatke Pokos. "Moj Josip se promijenio preko noći. Bio je divan suprug Bebi Lončar, pažljiv, nježan, savršen. Uživala sam promatrati njihovu sreću. Uskoro im se rodio sin Leo. Bili su sretni. No, odjednom mu to nije bilo dovoljno. Počeo je imati ljubavnice. Sve se srušilo", otkrila je tjedniku Arena, te napomenula kako sa sinom ne razgovara već petnaestak godina.

"Odavno nisam vidjela svog unuka Lea. Volim ga, ali mu otac brani da me posjećuje. To vam govori kakav je Josip čovjek. Povrijedio me. Boli me pomisao na njega i njegovu djecu", kaže. A kaže Gjermina i kako unuku Lanu, koju je Dikanu rodila pokojna Ena Begović, jedva poznaje.

Ne želi sinu oprostiti mučan razvod od Bebe Lončar

Gjermina, izgleda, svojem sinu ne može, ali i kako kaže, i ne želi oprostiti mučan razvod od beogradske glumice Bebe Lončar, koja je tada zbog Dikana završila u bolnici - što je ovom otvorilo mogućnost oduzimanja imovine bivšoj supruzi. Prisjetimo se, jedan od detalja brakorazvodne sapunice Dikan-Pokos bio je i nakit Bebe Lončar, koji je Vlatka navodno, prema Dikanovim riječima, u jednom trenutku potraživala kao svoj.



Dikanova majka sina optužuje i za razne poslovne malverzacije, kojima se Dikan navodno, dokopao svojeg bogatstva. Ipak, sudeći prema intervjuu, najveći kamen spoticanja u ovom odnosu ipak je Beba Lončar, bivša snaha koju Gjermina nikako ne može prežaliti. "Svom starijem sinu Josipu nakon svoje smrti neću ostaviti ništa. On za mene ne postoji. Uostalom, dosta si je on imovine svojim spletkama osigurao", kaže Gjermina.

V.V.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.