Dejan Matić bio je gost Aleksandri na petom koncertu u Areni Zagreb

Foto: Instagram

Aleksandra Prijović je na peti koncert u Areni Zagreb dovela Dejana Matića. Nakon što je na četvrtom koncertu nastupio Saša Matić, Aleksandra je sada zapjevala i s Dejanom, njegovim bratom. Zajedno su otpjevali pjesmu Ko si ti, koju inače izvode Aleksandra i Saša.

"Velika je čast i zadovoljstvo biti dio ove sjajne priče i biti prijatelj Aleksandre Prijović i njezine obitelji. Aleksandra je po tko zna koji put dokazala da se snovi ostvaruju i da kvaliteta, ona prava, ispliva na vrh. Želim da ti tako bude i narednih sto godina", rekao je Dejan.

"Deki je jedan od najboljih ljudi koje sam upoznala u životu. Naravno, pored njegovog brata Saleta. Ja sam sretna kada imam priliku stati na binu s onima uz čije sam pjesme odrastala", kazala je Aleksandra. Dejan je zapjevao pjesmu Dozvola za ljubav, za koju Aleksandra kaže da joj je omiljena. Potom je izveo pjesmu Deficit. 

Prije Dejana gost bio njegov brat Saša

Podsjećamo, Saša i Aleksandra su 2018. godine snimili hit Ko si ti, koji su zajedno i otpjevali zagrebačkoj publici. Saša je na pozornici zahvalio Aleksandri te joj je poželio i 10 takvih koncerata.

"Aleksandra je večeras dokazala da glazba i ljubav nemaju granica kad ste vi u pitanju. Aleksandra, ja ti želim, kad sljedeći put budeš pjevala ovdje - ne pet, ne šest, najmanje 10 ovakvih koncerata", rekao je Saša. Aleksandra se prisjetila kako je ona bila Saši gošća u Areni Zagreb 2018. godine. 

"Uvijek je vjerovao u mene i uvijek me savjetovao. Jako se dobro sjećam i ponosna sam što sam prije pet godina stala na binu pored vas, u sedmom mjesecu trudnoće. Sad ja imam tu čast da ste vi gost na mojem koncertu, nikad vam to neću zaboraviti", rekla je Aleksandra na svom četvrtom koncertu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.