David se toliko često druži sa slavnom manekenkom da bi se Vicky mogla zabrinuti

Foto: Instagram

DAVID BECKHAM i njegova supruga Victoria Beckham ne prestaju puniti novinske stupce glasinama o mogućem razvodu braka, a u posebnom fokusu je upravo David koji je češće viđen u društvu drugih žena nego Victorijinom.

Tako je javnosti za oko zapeo odnos bivše nogometne zvijezde i 50-godišnjeg supermodela Helene Christensen, što je, prema pisanju britanskih medija, navodno počelo zabrinjavati Vicky, dizajnericu i bivšu članicu grupe Spice Girls.

Victoriji se navodno ne sviđa što Helena i David provode mnogo vremena skupa, ali ni što je Helena na Instagramu nedavno podijelila zajedničku fotografiju s njenim suprugom, koja je privukla pažnju medija.

"Victoria je često nervozna i zabrinuta zbog Davidovih prijateljstava sa slavnim ženama. Naravno, tu ima i doza ljubomore jer joj smeta da neka druga žena provodi vrijeme uz njega, a ne ona. Inače, David i Helena kliknuli su na prvu i ostali u kontaktu, dok se s Bellom družio na nekoliko zabava", otkrio je izvor blizak obitelji Beckham za The Sun.

Osim s Helenom, David se nedavno družio i s 22-godišnjom manekenkom Bellom Hadid na privatnoj zabavi u Miamiju, a prije toga dopisivao se s kosovskom glazbenicom Ritom Orom te provodio vrijeme s manekenkom Karlie Kloss.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.