Darko Rundek specijalni gost Letu Štuka u Tvornici!

S VELIKIM zadovoljstvom najavljujemo da će na zagrebačkom koncertu sarajevske rock grupe Letu Štuke kao specijalni gost nastupiti Darko Rundek! Ovo je jedna od rijetkih prilika kad će se veliki prijatelji i suradnici, Dino Šaran i Darko Rundek, sresti na istoj pozornici i otpjevati pjesmu "Sunce" zajedničkim snagama.

Da je riječ o svojevrsnoj ekskluzivi za posjetitelje subotnjeg koncerta, govori i činjenica da su zadnji put pjesmu "Sunce" u Zagrebu otpjevali zajedno prije punih 5 godina, kada je Dino Šaran gostovao na koncertu Rundeka u Domu sportova. Pet godina kasnije, u Zagreb na pozornicu Tvornice kulture, pored sveprisutnog sivila, Darko Rundek i Dino Šaran donose nam "Sunce".

Ne propustite ovu rijetku i specijalnu priliku vidjeti Rundeka i Šarana na istoj pozornici u izvedbi jedne od omiljenijih pjesama fanova Štuka i Rundeka. Uživajte na nezaboravnom koncertu legendarnih Dininih Štuka, kojima će predgrupa biti sve popularniji Pink Studio.

Osvoji ulaznice!

Index najbržima poklanja četiri puta po dvije ulaznica za koncert Letu Štuka u Tvornici, 22. svibnja 2010. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen s "Letu Štuke - Tvornica" na adresu index.nagrada@gmail.com. U mailu ostavite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.