Danielle Steel ima 6000 pari Louboutinki

KRALJICA ljubavnih romana Danielle Steel možda piše loše knjige, ali voli dobre cipele. Nedavno je tako svijetu obznanila kako posjeduje zavidnu kolekciju od čak 6 tisuća pari cipela slavnog francuskog dizajnera Christiana Louboutina.

Njezina je kolekcija tako za duplo premašila kolekciju poznate ovisnice o cipelama, Imelde Marcos, u čijoj se kolekciji našlo "samo" 3 tisuće pari.

Danielle Steel potrošila je oko 2 milijuna dolara za Louboutinke

"Svako malo leti iz Amerike za Pariz. Dođe u naš butik, kupi doslovno sve", rekao je Louboutin i dodao kako Danielle uvijek na odlasku kaže kako je "malo razočarana jer nema ničeg u dućanu", a onda ode kući s 80 pari cipela. "Super je", oduševljen je francuski dizajner. On sam procjenjuje kako postoji 3 tisuće žena od kojih svaka posjeduje po 500 pari njegovih cipela, a za Vanity Fair je izjavio kako za njega recesije nema te da je prošle godine prodao 340 tisuća pari svojih cipela.

Kad se uzme u obzir da Louboutinke u prosjeku koštaju oko 300 dolara, kolekcija gospođe Steel vrijedi oko 2 milijuna dolara.Za nju je izdvojiti toliki novac za cipele prava sitnica s obzirom da joj je bogatstvo procijenjeno na preko 50 milijuna dolara. Stekla ga je knjigama, točnije s njih preko 50 zbog kojih je proglašena jednom od sedam najpopularnijih autora u svijetu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.