Dalmacija Wine Expo: Makarska konačno dobila svoj vinski festival

PO UZORU na čuvenu Vinistru koja već 17 godina okuplja najbolje hrvatske vinare, Dalmacija i domaćin grad Makarska konačno su dobili svoj vinski festival Dalmacija Wine Expo. 

14. i 15. svibnja gradska sportska dvorana ugostit će oko 80-ak vinara, većinom dalmatinskih, ali i vodeće vinare iz Istre, Međimurja, Slavonije te susjedne BiH. Za dnevnu ulaznicu od 40 kuna, posjetitelji će moći degustirati najbolje što u ovom trenutku nudi hrvatska vinska scena dok će lokalni ugostitelji, kroz degustaciju vina i tematske radionice koje će voditi vrhunski vinski stručnjaci, sami moći odrediti koja im vina najviše odgovaraju uz određeni tip jela i time poboljšati ponudu na svojim vinskim kartama.

Festival će u dobroj mjeri poslužiti i kao otvorenje turističke sezone na Makarskoj rivijeri pa će se tako uz sajam održati i niz popratnih događanja. Nakon dobre kapljice za vrhunsku zabavu, na glavnom gradskom trgu u petak navečer, pobrinut će se Milo Hrnić dok će Robert Zuber i njegov bend Methodus zabavljati goste ekskluzivnog VIP vinskog partyja na bazenu hotela Dalmacija. Subota će pak ponuditi after vinske partyje u odabranim restoranima i kafićima u gradu. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.