Cristian Varela i Jon Rundell nastupaju u Aurori

U PETAK, 16. srpnja, ni jedan partijaner ne bi smio zaobići čvrsti zvuk španjolskog techno virtuoza Cristiana Varele, nagrađenog 2007. godine međunarodnom nagradom Ibiza za najboljeg techno DJ-a na svijetu, osam puta za redom proglašenog DJ-em godine, ali nagrađivanim i za svoje glazbene uratke vezane uz klasičnu i filmsku glazbu, modu, kazalište i televiziju. Tijekom 17 godina uspješne karijere Cristian je dobio više od 25 nagrada (najbolji label, najbolji producent…) stoga o njegovoj kvaliteti nije potrebno puno govoriti, umjesto toga bolje bi bilo upravo ga poslušati.

Veteran Intecove produkcije (etiketa u vlasništvu Carl Coxa) dovodi sa sobom Britanca John Rundella koji je svojom himnom "Damager", za koju još kažu da je pravi dancefloor killer, uskrsnuo techno i vratio Intec Digital na scenu. Zaljubljenici u elektronsku glazbu jako dobro znaju o čemu govorimo kad spomenemo techno partyje u Aurori - tradicionalno se održavaju i traju do kasnog jutra, jednostavno su nezaboravni, a vrhunsku atmosferu nemoguće je osjetiti negdje drugdje što zbog masivnog zvuka što zbog ambijenta koji ovaj klub pruža. I ranijih godina su Intecovi DJ-i nailazili na veliko odobravanje hrvatske publike, ovog puta zvijezde Intec Digitala i najbolji promotor techno scene u Hrvata i Aurorin rezident Pero Fullhouse zajedno će vratiti glazbu masama.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti po cijeni od 70 kuna. Pretprodaja ulaznica: Split: Splittours 021/352-533, Šibenik: NIK 022/338-550, Noris 022/213-422, Trogir: Atlas 021/881-374, Zadar: Aquarius 023/212-919, Kaštel Stari: Lily Tours 021/232-977, www.eventim.hr.

Osvoji ulaznice!

Najbržim posjetiteljima poklanjamo 5x2 ulaznice za nastup Cristiana Varela i Jona Rundell. Sve što morate učiniti je što prije poslati mail naslovljen sa "Aurora - 16. srpnja" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.