Dječji film iz 1995. ju proslavio, a sad kaže: "Sramim se te uloge, nisam se trudila"

Screenshot: YouTube

CHRISTINA RICCI poznata je po tumačenju neobičnih likova s mračnom stranom, baš kao u filmu Casper iz 1995., koji joj nije na listi najdražih.

Glumica je u podcastu Marca Marona govorila o počecima svoje karijere, osvrnuvši se na filmove Obitelj Adams i Casper koji su je proslavili. Ricci je izjavila kako joj Casper nije drag film, ne zato što je loš, nego zato što smatra da je loše odglumila svoju ulogu.

"Zaista sam loša"

"Ako pogledate film, zaista sam loša. Ljudi se toliko naljute kad to kažem", objašnjava glumica dodajući kako im uvijek odgovori: "Ne, to je predivan film. Pravo blago djetinjstva. Ali ja sam grozna u njemu."

Glumica je pojasnila kako se mnogo toga događalo u njezinom životu u vrijeme snimanja filma: "Sve je bilo tako teško. Uvijek sam bila razdražljiva i mislim da se nisam jako trudila, ako ćemo biti iskreni. Sramotno je, ali mislim da se nisam trudila onoliko koliko sam trebala."

Ricci (42) je nedavno iznova pogledala film sa svojim osmogodišnjim sinom Freddiejem, no nije promijenila mišljenje o svojoj izvedbi.

Glumica je imala 13 godina kad je glumila u filmu, a za mnoge njezine obožavatelje i fanove 90-ih Casper je jedan od klasika i film koji je dio Halloween tradicije.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.