Bivši hajdukovac uživa na ljetovanju sa suprugom nogometnom sutkinjom

Foto: Press

Bivši hajdukovac Marijan Budimir snimljen je sa suprugom Vesnom i njihovo dvoje djece u zabavnom parku u Biogradu na Moru. Budimir je u lipnju preuzeo vođenje nogometnog kluba iz Širokog Brijega, zbog čega se rijetko viđa s obitelji u Splitu. Stoga je nekoliko slobodnih dana iskoristio za odmor sa suprugom Vesnom i njihovom djecom, šestogodišnjom Sarom i dvogodišnjim Ivanom.

Vesna je otkrila da ona i Marijan zbog obaveza već godinama ne idu na godišnji odmor, a odnedavno se viđaju još manje jer bivši trener Hajdukovih juniora, s kojima je proljetos osvojio srebro u Ligi prvaka mladih, od lipnja živi na relaciji Široki Brijeg - Split.

Marijan i Vesna upoznali su se tijekom nogometne utakmice

"Bez obzira je li Marijan u Hercegovini ili kao prošlih godina kući u Splitu, ne idemo na ljetovanje. Njemu rano počnu pripreme, a obiteljski se bavimo iznajmljivanjem apartmana koje nam oduzima dosta vremena te nismo u mogućnosti ljetovati negdje daleko i na duži period", rekla je Vesna, koja priznaje da se par još navikava na odvojeni život.

Vesna i Marijan u skladnom su braku godinama, a povezuje ih i nogomet. Vesna je, naime, 2004. godine bila Miss Dalmacije, a kasnije je postala nogometna sutkinja. Par se upoznao tijekom nogometne utakmice. "Upoznali smo se na utakmici. Ona je sudila i poništila mi gol! To je bio okidač za sastanak, kavu, i tako je krenulo", otkrio je Marijan u jednom razgovoru za Radio Dalmaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.