Budi dio završnih večeri u Gjuri2 prije nego se otvore vrata Piranhe

JOŠ SAMO dvije srijede R'n'B Confusion powered by Index.hr pleše s vama u kultnom klubu Gjuro2. Naime, popularni program od 1. travnja otvara vrata novouređenog jarunskog kluba Piranha, a poznato je da je jedan od glasnika proljeća upravo i otvorenje R'n'B Confusion večeri u istoimenom klubu s pogledom na najpopularnije zagrebačko jezero.

Closing večer

Ne propustite dva zadnja R'n'B Confusion-a u klubu Gjuro2! U srijedu 18. ožujka popularne Hugo Boss večeri odisat će u potpuno novom mirisu, a naravno svi vi osjetit ćete miris te se upoznati s izgledom mirisa "Elementa". Prekrasne Hugo Boss hostese uzimati će vaša imena i prezimena te tijekom večeri najsretnije nagraditi novim Hugo Boss mirisom. Naravno, ne propustite velike akcije na mini baru i koktel šanku koje smo pripremili samo za Vas. "Closing večer" R'n'B Confusion powered by Index.hr bit će u srijedu 25. ožujka u kojoj ćemo se uz velike akcije na baru oprostiti od šeste sezone u klubu Gjuro2!

Spektakularno otvorenje u klubu Piranha, srijeda 1. travnja! Za reklamne te promocijske potrebe R'n'B Confusion tim u suradnji s neodoljivim Angelsicama snimio je niz stiliziranih fotografija s temom "20-te" koje će predstavljati novu sezonu 2009. u klubu Piranhi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.