Bryan Cranston i Aaron Paul zadnji put odglumili Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana

Screenshot: Youtube

BRYAN CRANSTON, Aaron Paul, Vince Gilligan i Raymond Cruz okupili su se još jednom da bi snimili reklamu za Pop Corners, a ovo je posljednji put da ih gledamo zajedno, barem tako tvrde.

Deset godina je prošlo otkako je emitirana zadnja epizoda obožavane serije Breaking Bad, a Bryan Cranston i Aaron Paul ponovno su stali pred kamere i odglumili likove Waltera Whitea i Jesseja Pinkmana.

Ovog puta u reklami za Pop Corners, američki brend čipsa, koja će se emitirati u najgledanijim TV minutama u godini - u poluvremenu američkog Super Bowla. I kako nam ovaj put garantiraju, to će biti njihov službeni oproštaj od Waltera i Jesseja.

Breaking Bad jedna je od najhvaljenijih televizijskih serija u povijesti, a prati uspon Waltera Whitea, srednjoškolskog profesora kemije koji oboli od raka pa počne proizvoditi i prodavati meth te od papučara i štrebera postaje okrutni kriminalac i jedan od glavnih svjetskih narkobosova.

Serija autora Vincea Gilligana emitirana je od 2008. do 2013. u pet sezona i ukupno 62 epizode, a u to je vrijeme držala Guinnessov rekord u najpozitivnijim kritikama u povijesti te osvojila 16 Emmyja i 2 Zlatna globusa.

Reklamu je režirao autor serije Vince Gilligan

Reklama u kojoj se pojavljuju Walter i njegov bivši učenik, a sada partner u zločinu Jesse traje 60 sekundi i već je dostupna online. U njoj umjesto plavog metha, po kojem su bili poznati, u svojoj kamp-prikolici "kuhaju" čips, odnosno kako Walter objašnjava Jesseju parafrazirajući dijaloge iz serije: čips nije pečen u ulju, već na vrućem zraku.

Uz njih se u reklami pojavljuje još jedan kultni lik - Tuco Salamanca (Raymond Cruz), diler psihopat s kojim su u seriji imali ozbiljnih problema. Baš kao i u seriji, Jesse i Walter prodaju mu svoje zalihe, ovaj put čipsa, uz Waltera koji parafrazira vjerojatno najpoznatiju rečenicu iz serije: "Say their name."

Reklamu je, naravno, režirao autor serije Vince Gilligan. Snimana je u istom kamperu u kojem je snimana i serija, a da bi bolje pogodili i rekreirali scene i rečenice iz serije, ponovno su je morali pogledati, objasnili su Cranston i Paul za magazin People. Toliko se pazilo na detalje da su svu trojicu obukli u kostime iz serije koje su pronašli u skladištu. Čak i Tucov nakit.

"Ludo smo se zabavili i ovo je dobar način da se jednom zauvijek oprostimo od ovih dragih likova", zaključio je Aaron Paul.

Nakon Breaking Bada Gilligan je snimio i film El Camino, koji se direktno nastavlja na finale serije, te šest sezona serije Better Call Saul, čija radnja se odvija prije, istodobno i poslije događaja u Breaking Badu. Gilligan je također potvrdio da novih serija, epizoda i filmova s istom tematikom neće biti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.