Brooklyn Decker, Alessandra Ambrosio i Crystal Renn zagrljene pozirale u bikinijima

TRI LJEPOTICE - Brooklyn Decker, Alessandra Ambrosio i Crystal Renn, snimile su u bikinijima editorijal za novi broj časopisa Glamour, koji donosi pregled modela kupaćih kostima - za sve oblike tijela.

Seksi anđelica Victoria's Secreta i jedna od najljepših manekenki na svijetu, Alessandra Ambrosio, prezentirala je modele za izrazito mršave djevojke. Brooklyn Decker, ljepotica udana za Andyja Roddicka, prezentirala je modele za žene sa pokojom oblinom, dok je Crystal Renn prezentirala modele za "ugodno popunjene" djevojke.

Crystal Renn modnu je karijeru započela kao 14-godišnjakinja, kad ju je skaut uočio u njenom rodnom gradu, Miamiju. Da bi postala model, morala je izgubiti gotovo trećinu svoje tadašnje težine. No, ekstremno izgladnjivanje dovelo je do zdravstvenih problema. Renn je potom ubrzo vratila izgubljene kilograme (i nadodala ih još nekoliko) te se sa 32 kilograma više nego u trenucima kad ju je izdalo zdravlje ponovno vratila na modnu scenu - kao model za odjeću za punije žene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.