Britney Spears je Sama Asgharija tukla i varala sa zaposlenicima?

Foto: EPA

NAKON što je podnio zahtjev za razvod od Britney Spears (41), Sam Asghari (29) tvrdi da ga je pop zvijezda tukla i varala sa zaposlenicima u njihovom domu, otkrio je izvor blizak paru za TMZ. On je navodno za prevaru saznao jer je pronašao video.

Također, Iranac misli da je pjevačica natjerala drugog zaposlenika da ih snimi. Osim toga, Sam je optužio bivšu suprugu da ga je fizički napala. Nekoliko je puta navodno moralo priskočiti osiguranje u pomoć, a jednom ga je prilikom tukla dok je spavao.

"Britney je u jako krhkom psihičkom stanju i nije u stanju donositi racionalne odluke", tvrdi insajder. Drugi izvor tvrdi da je Samu dosta ponašanja pjevačice već neko vrijeme.

Asghari nakon razvoda: Želim joj sve najbolje

Podsjetimo, prije nekoliko dana strani mediji su objavili da se Britney Spears i Sam Asghari rastaju nakon 14 mjeseci braka. Nakon te vijesti oglasio se i Sam koji je to potvrdio.

"Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugome moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Držat ćemo se ljubavi i poštovanja koje imamo jedno prema drugom i želim joj sve najbolje. Sranja se događaju", napisao je Sam.

"Zvuči suludo da tražim privatnost tako da ću samo sve zamoliti, uključujući i medije, da budu ljubazni i pažljivi", dodao je na kraju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.