Zgodna boksačica mjesečno zaradi 25.000 kuna na ovom fetišu

Foto: Instagram

AUSTRALSKA boksačica Ebanie Bridges pronašla je zanimljiv način zarade - fanovima na internetu prodaje svoje nošene čarape.

33-godišnja Blonde Bomber, kako je zovu, s tim je počela iz zezancije, no kad joj je jedan fan iz Velike Britanije ponudio 500 funti (oko 4200 kuna) za par čarapa, shvatila je da ne mora ostati sve na zezanciji. Otad mjesečno zaradi i do 25.000 kuna, a u nekima od svojih najvećih "transakcija" zna dobiti i više od 5000 kn odjednom.

Jednom je uspjela prodati dvije čarape iz istog para dvama različitim klijentima za oko 12.000 kuna. Boksačica prodaje i fotografije svojih stopala u čarapama za oko 600 kuna. 

Posao s čarapama i popularnost njenih stopala postala je tolika da trenutno ima sponzorski ugovor s britanskim brendom čarapa Clingz.

"Da samo znate koliko sam love zaradila od tih sranja. Priča je postala globalna u 25 zemalja svijeta pa su mi se počeli javljati ljubitelji čarapa iz svih tih zemalja", rekla je za 7News. "Dosta sam zaradila, neću uopće lagati. Čudno je jer se osjećam kao da šaljem gole slike kad šaljem nekome fotografiju svojih stopala bez čarapa", tvrdi.

"Nema to veze s tim kakva su moja stopala, to je jednostavno fetiš. Mislim da njih uopće nije ni briga za moja stopala", smatra.

"Za mene to je posao, ne glupiram se", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.