"Blagoslovljena bila Lady Gaga ako ima penis, no sigurna sam da nema"!

PJEVAČICA Katy Perry, uključila se u aktualnu debatu o kolegici Lady Gagi, odnosno njezinom spolu. Glasine koje ne jenjavaju cijelu godinu, počele su kad je pjevačica hita "Poker Face" fotografirana s izbočinom na hlačama tijekom nastupa u Glastonburyu.

Perry je uvjerena da je Gaga cijelu stvar isplanirala. "Sve je to pažljivo isplanirano. Zna ona što radi. Stavila je nešto u hlače, mini strap-on. Blagoslovljena bila ako ima penis, no sigurna sam da nema", rekla je Katy za Daily Mirror.

Lady Gaga, pravog imena Stefani Germanotta je priznala da je biseksualka. Da li je Lady Gaga još jednom posegnula za provjerenim receptom privlačenja pozornosti ili joj se ovakav katastrofalan gaf zaista omakao teško je procijeniti, ali da sve što ima ikakve veze s njezinom seksualnom orijentacijom privlači medije ne možemo osporiti.

Kontroverzna pjevačica je također priznala da je spavala sa svim članovima svog benda. "Ja sam žena koja nije u vezi i volim se dobro zabavljati. Spavam s dečkima iz benda jer je tako najjednostavnije", priznaje pjevačica hitova poput "Paparazzi" i "Just Dance", koji se mjesecima ne skidaju s top ljestvica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.