Bivše žene pokojnog oca obitelji otkrivaju sumnju: Khloe možda nije Kardashian

OBITELJ Kardashian poznata po reality showovima, osuđena je na drame i kontroverze. Čak i kad ih ne izazivaju sami, nevolje nađu put do njih. Prema pisanju britanskih medija, Robert, pokojni otac slavne Kim i njezinih sestara Kourtney i Khloe te brata Roba, sumnjao je u očinstvo nad najmlađom sestrom, 27-godišnjom Khloe. Sumnju u očinstvo Robert je povjerio svojima dvjema bivšim ženama koje su sad odlučile s tom pričom izaći u javnost.

Jan Ashely, koju je Robert Kardashian oženio nakon razvoda od Khloeine majke, izjavila je: "Khloe nije njegova kći. Rekao mi je to kad smo se vjenčali". Ashley je otkrila da je i sama Khloe zapitkivala roditelje zašto izgleda drugačije od sestara i brata, jer je bila puno viša od njih, drugačije figure, svjetlije i valovitije kose. Druga bivša žena Ellen Piersen udala se za Roba 2003. godine i to samo dva mjeseca prije njegove smrti i potvrdila je Janinu priču: "Robert nikad ne bi tražio DNK test. Jako je volio Khloe, ali istina je da je sumnjao da joj se otac. Svaki normalan čovjek bi sumnjao kad bi znao da ga je žena varala". Navodno Robert i Khloeina majka Kris Jenner nisu spavali skupa u vrijeme kad je Khloe začeta, a sama Kris je u svojoj nedavno objavljenoj biografiji priznala da je varala Roberta.

Povrijeđena Khloe odgovorila je na ove napise na svom Twitter profilu: "Otkud vam pravo da spominjete mog oca na ovaj način! Trebali biste se sramiti! Puno sam stvari pustila, ali ovo je doista nisko. Odvratni ste (znate tko ste)".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.