Bivša Miss Universe na splitskoj rivi vježbala aerobik, Zadrom prošetala Višnja Pevec



SUNČANO i toplo vrijeme u Splitu su danas studenti iskoristili za obilježavanje Studentskog dana sporta uz moto "Mi i dalje gibamo pametne glave". Na rivi je od jutarnjih sati počelo natjecanje u košarci i prezentacija raznih sportova, među kojima i aerobika, kojim se pozabavila i bivša Miss Universe Hrvatske, Renata Poljak Lovrinčević.

> Badić nije odjeća za splitsku rivu: Policija natjerala turisticu da se obuče

U Splitu boravi i hrvatska nogometna reprezentacija pa su lijepo vrijeme reprezentativci na čelu s izbornikom Slavenom Bilićem iskoristili za ispijanje kavice na rivi i druženje s građanima, a posjetili su i Dječji dom Maestral te tom prigodom u ime zaklade Vatreno srce i HNS-a uručili domu novčanu donaciju od 40.000 kuna.

Na dubrovačkom Stradunu nogometne vještine danas je iskušavao posve drugačiji tim - maleni dječak veselo se igrao loptom sa svojim psićem. Ovih dana u lijepom vremenu u Zadru uživa Višnja Pevec.

Studentski dan sporta se osim u Splitu danas obilježava i u Osijeku te Zagrebu pa se tako na Trgu bana Josipa Jelačića održalo natjecanje u uličnoj košarci i nogotenisu, a preko Trga je prošla i skupina biciklista koji su vozili rutu od sveučilišnog kampusa na zagrebačkom Borongaju, preko Savske ceste i Bundeka pa opet nazad na Borongaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.