"Bitanga" Lasić u lovu na nove "princeze"

OD PONEDJELJKA, 14. rujna, HTV kreće s jesenskom programskom shemom. Na drugom programu HTV-a Hrvati će tako ponovno moći pratiti seriju "Bitange i princeze". U petoj sezoni će biti prikazane ukupno 24 epizode koje su snimljene tijekom proljeća ove godine. U ovoj sezoni uz uigranu ekipu - Irenu (Mila Elegović), Robija (Rene Bitorajac), Tea (Tarik Filipović), Kazu (Hrvoje Kečkeš), Gazdu (Predrag Vušović), Luciju (Nataša Dangubić), Erotomana (Mile Kekin) i Armanda (Dražena Čučeka), na malim će se ekranima pojaviti i Goran Navojec, Barbara Kolar, Đani Stipaničev i Frano Lasić.

"Kao i obično, na snimanju je bila sjajna atmosfera, a nadam se da će u novim nastavcima `Bitanga i princeza`, jednako poput nas, uživati i gledatelji. U prvoj epizodi vidjet ćemo što se novo dogodilo s muškim likovima. Dok će Gazda mamiti ljude na besmrtnu pripomoć, u Tajnu službu dolazi novi Glavni, a Robi, kojemu u emisiji gostuje dalmatinska klapa, osmišljava stroj koji će puštati `beep` preko njegovih psovki jer ne želi da njegova TV kuća zbog psovanja izgubi koncesiju", rekao je Jutarnjem listu redatelj i scenarist "Bitanga i princeza" Goran Kulenović.

I dok će Gazda zbog recesije i slabog interesa klijenata, uz pomoć Kaze, Massimu Saviću i ostalim poznatima i nepoznatima pokušavati uvaliti svoju "novu, revolucionarnu uslugu" - kako da postanu besmrtni, taman ako zbog toga moraju i umrijeti, Irena će izazvati kaos u policiji - dobit će nakratko posao glasnogovornice Policijske uprave zagrebačke, ali će policajci zbog njene smotanosti na posao morati vratiti bivšu trudnu glasnogovornicu čiji lik utjelovljuje Barbara Kolar. Bojan Navojec će se pojavljivati u epizodama u kojima se glavni likovi upuštaju u ultimate fight borbe kako bi vratili dugove, dok će se pukovnik Frano i pjevač domoljubnih pjesama Đani pojaviti tijekom napete "ratne situacije" između Hrvatske i Slovenije. Osim vojnog teritorija, Frano će, sad kad uz njega više nema Dolores Lambaše, bar pred kamerama biti u lovu na neke nove "princeze".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.