BB Soraja i Brandon se posvađali u studiju: Ponašaš se kao debil, netko će te prebiti

SORAJA VUČELIĆ, Branislav Radonjić i Dušan Bogdanović, sudionici prije tjedan dana završenog regionalnog Big Brothera, gostovali su proteklog vikenda u emisiji "Narod pita" Pink TV-a. Dule je tom prilikom priznao da mu je žao što nije pobijedio jer "pare uvijek trebaju" te se požalio kako od slave baš i nema nikakve koristi: "Svi me hvale, ali nitko me ne časti". Dule kaže i kako mu supruga ne zamjera ništa od onog što je radio u BB kući jer je bio "super i dobar". Komentirao je i kako Marijana ne bi pobijedila da Nemeš nije izašao iz kuće prije nje te kako ga je bilo strah da će Nemeš ženiti Marijanu. Naveo je i kako je on "moralni pobjednik".

Brandon je komentirao svoj odnos s Lesterom te Lesterovu izjavu da se "ponaša kao curica". Kaže kako su bili prijatelji sve dok ih drugi ukućani nisu počeli gurati u neki drugi kontekst te kako je Lester još mlad i nije se još izgradio kao osoba pa mu je zato bilo toliko važno mišljenje drugih. Naveo je i kako mu je drago što je pobijedila Marijana, a ne Dule, iako smatra da je on trebao biti pobjednik Big Brothera. Zasmetalo mu je kad ga je jedna slušateljica prozvala zbog skidanja pred kamerama: "Ja sam umjetnik i ponosan sam na svoje tijelo. Nebitni ste".

Soraja kaže kako se u Big Brother prijavila kako bi razbila predrasude koje su ljudi imali o njoj te kako je u tome i uspjela. Navela je kako se bavi modelingom i studira psihologiju, na što ju je Brandon pitao što je to introspekcija, a Soraja mu uzvratila: "Kad budeš voditelj, odgovorit ću ti". To navodno nije bilo jedino prepucavanje Brandona i Soraje prilikom gostovanja na TV Pinku. Srpski tabloid Kurir prenosi kako je uoči početka emisije Soraja s osmjehom na licu prišla Brandonu kako bi ga zagrlila, ali se on odmaknuo i osuo na nju paljbu: "Čuo sam što ste mi pričali iza leđa i kako ste me pljuvali. Kako te nije sram prilaziti mi s osmjehom. Znam da bi se ti htjela družiti sa mnom, ali Sara, nebitna si". Na to mu je Soraja navodno uzvratila: "Ti stvarno nisi normalan. Na koga vičeš ti? Ti si znao i tamo da ne podnosim tvoje glupiranje. Ponašaš se kao debil, netko će te prebiti zbog tvog ponašanja".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.