BB: "Nemeš je muškarčina, ali previše dopušta Marijani"



NAKON što se sinoćnji tulum završio, Brandon je komentirao kako je Antonija gadura jer je vidio koliko joj je krevet prljav. Marijana ju je branila i objasnila da je sve prljavo i da svi bacaju pijesak po njezinom krevetu. Nirmal se složio i ustvrdio kako sve u kući smrdi. Za to vrijeme, Nikola se zezao i dirao Brandona po glavi, ne davši mu da spava. Brandon se smijao i uživao u igri s prijateljem, a prema Nirmalu je i dalje nastavio biti zločest.

Marijana mu je skrenula pažnju na Nirmala i rekla kako nije u redu jer je Nirmal od početka dobar prema njemu. Zaključila je kako je Brandon najbolji prema onima koju su prema njemu najgori. Prije nego što su svi usnuli, Nikola je savjetovao Marijani da počeka izlazak iz kuće kako bi pričala s Nemešom, a ona je rekla da neće imati što pričati. Nikola je nastavio uvjeravati Marijanu da ne nagli i čeka na Nemeša. Marijana nije odustajala od svoje teze kako je bolje sve završiti sada nego kasnije, a Nikoli nije bilo jasno kako može toliko protiv svojih osjećaja, zbog kojih će se kasnije kajati čitav život.

Rekao je kako je Nemeš nju gledao preko televizije i poludio, a opet joj prošao preko svega. Marijana je uporno ostajala pri svome tvrdeći da nema opravdanja što je Nemeš dijelio krevet s Milom i Tamarom. Kasnije su cijelu situaciju komentirali Nirmal i Nikola, govoreći kako Nemeševi roditelji imaju nešto protiv nje. Pridružio im se i Lester, a dečki su zajedno zaključili da je sve to igra i da se Marijana nema zašto ljutiti na Nemeša. Smatraju i kako će Nemeš stati iza Marijane i obraniti je pred svojim roditeljima. Lester je rekao da je Nemeš muškarčina, ali i da previše popušta Marijani. Nadodao je i da bi svoju djevojku odmah ostavio da se ponašala kao Marijana na djevojačkoj večeri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.