BB Ema za Index: Drago mi je što sam privukla Nemeša, ali on mene nije

"DRAGO mi je što je žena pobijedila i što je iz Hrvatske", kaže po završetku prvog regionalnog Big Brothera jedna od bivših stanarki BB kuće, Ema Šuker, o pobjedi Marijane Čvrljak. Iako je njen favorit "od početka do kraja" bio Horvat, Marijani je na kraju svega pružila podršku, a Nemeševe izjave i postupci u finalu su je iznenadili: "Nisam to očekivala od njega, ni najmanje, iako ne želim ulaziti u njihov odnos". Začudilo ju je i što osim Nemeša, Marijani na pobjedi nije čestitao ni Horvat, iako su si bili dobri tijekom boravka u kući.

"Volim visoke dečke, a on je jako visok, ali ne volim muškarce s bradom"

U kući se Ema zbližila s Lesterom, Nikolom, a ponajviše Horvatom: "Našli smo taj zajednički jezik i jednostavno nikad nismo došli u sukob. Zbližili smo se kao brat i sestra". Kroz smijeh kaže kako Horvatu čak ne zamjera ni za jedan poen kojeg joj je svojedobno dao. Ne zamjera ništa ni drugim sustanarima, iako je znalo među njima biti manjih nesuglasica. Nemeš ju je tako jednom prilikom optužio da je kradljivica, a Ema kaže kako to nije bila istina i kako su to izgladili. "Čudo" po pitanju njihova odnosa dogodilo se tijekom tjednog zadatka u sklopu kojeg su morali biti vezani jedno za drugog: "Baš smo se otvorili kao osobe jedno drugom. Pričao mi je o svom životu i ja njemu o svom".

Pred kraj showa Nemeš je na "poligrafskom testiranju" u BB kući kazao kako ga je, osim Marijane, u kući privukla i Ema. Pitali smo je što misli o tome i je li privlačnost obostrana: "Pitala sam ga sad u nedjelju kad smo se vidjeli u finalu je li to istina i kazao mi je da jest i nasmijao se. Nisam ga tražila neko dodatno objašnjenje. Drago mi je zbog toga, to je kompliment. On mene nije privukao. Volim visoke dečke, a on je jako visok, ali ne volim muškarce s bradom", kaže Ema i kroz smijeh dodaje: "Trebao bi se obrijati".

"Iz kuće sam izašla čistog obraza i predstavljala sam svoju državu `kak' Bog spada`"

Ema je zadovoljna komentarima javnosti i prijatelja na njen boravak u BB kući: "Svi su mi čestitali na tome što sam ostala takva kakva jesam, bez maske. Iz kuće sam izašla čistog obraza i predstavljala sam svoju državu `kak' Bog spada`". Ponosna je i na to što su ona i Milan uspjeli tijekom svog boravka u kući mnogima razbiti predrasude o ljudima niskog rasta i dokazati da su "posve normalne osobe" - da se normalno zabavljaju te mogu sve što mogu i ostali. "Bar se ja time ne ograničavam", kaže Ema koja po izlasku iz BB kuće radi na vraćanju u formu kako bi se kao bacačica kugle plasirala na Olimpijske igre u Londonu. Ljeto ipak neće provesti samo trenirajući, već i u druženju s prijateljima, partijanju i uživanju na moru. Kaže i kako bi voljela otputovati na neke egzotične destinacije, što dosad nije imala priliku.

"Htjela bih uspjeti u showbizu"

"Ne želim da me ljudi brzo zaborave nakon Big Brothera. Želim uspjeti u životu. Malo sam razočarana što zasad nema nikakvih ponuda. Dobila sam neke ponude za posao upravnog referenta, za što sam i završila, ali htjela bih uspjeti u showbizu, htjela bih nešto reklamirati, promovirati, da mi se ukaže jednostavno prilika za to", iskrena je Ema, a o tome da ulazak u svijet showbiza znači i ostanak bez privatnosti kaže: "U Big Brotheru sam svu svoju privatnost pokazala. Kako ja živim, s kim se družim, imam li dečka - to ništa nije sramota da se dozna, ali one stvari koje ja želim da ostanu privatne, ostat će tajna".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.