Američka glumica: "Hamas je zlo. Kako bilo tko može ovo braniti?"

Foto: Profimedia

Sara Foster napala je sve koji ne žele govoriti protiv nasilnog napada terorističke organizacije Hamas na Izrael, javlja The New York Post. Politički aktivna glumica, kći glazbenog mogula Davida Fostera, osudila je nasilje i one koji ga brane na društvenim mrežama.

"Ne podržavam ubijanje nevinih ljudi. Ljudi koji umiru nisu iz radikalnih pozicija. Palestinci puni ljubavi koje poznajem ne žele ovo. Narod Izraela pun ljubavi to ne želi. Hamas je zlo. Točka. Kako bilo tko bilo koje nacionalnosti ili rase može ovo braniti?" podijelila je na svom Instagram storyju.

Njena mlađa sestra Erin, koja je prešla na judaizam prije nego što se udala za Simona Tikhmana, podijelila je podršku Izraelu uz emotikon slomljenog srca. Foster nikad nije bježala od javnog iznošenja svog mišljenja, posebice u vezi s porastom kriminala u njezinoj rodnoj državi Kaliforniji.

Ranije osudila "liberalne političare"

Još u travnju, kada je poduzetnik i osnivač Cash Appa Bob Lee smrtno izboden nožem u četvrti Rincon Hill u San Franciscu, Foster je osudila "liberalne političare" države. Podijelila je tada snimku zaslona članka koji prikazuje Leeja sa svoje dvoje djece.

"Nemam riječi. San Francisco je potpuna rupa. Ja sam demokrat i uvjerena sam kad kažem da liberalni političari uništavaju gradove." Kasnije je objavljeno da je Lee imao tajni život koji se sastojao od seksa, drogiranja i raskalašenog trošenja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.