Glumica o prvom susretu s DiCaprijem: "Otišla sam iza ugla i počela plakati"

Foto: Instagram, Youtube

GLUMICA America Ferrera (39) ispričala je u emisiji Late Night with Seth Meyers da je plakala kad je upoznala Leonarda DiCaprija (49). Glumca je upoznala na dodjeli nagrada Screen Actors Guild 2007., kad je osvojila kipić za ulogu u seriji Ugly Betty. 

"Gledala sam Titanic u kinu jedno sedam puta. Imala sam 13 ili 14 godina. To je bilo najbolje vrijeme za zaljubljivanje u Leonarda DiCaprija, zar ne? Prvi put sam otišla na dodjelu SAG nagrada i dobila sam nagradu za Ugly Betty. Bila sam na pozornici i sve to", rekla je i dodala:

"Mislila sam si: 'Pripadam ovdje, ovo je cool.'" Na dodjeli nagrada srela je DiCaprija, kojem je kratko rekla "pozdrav". "Otišla sam od njega, zašla iza ugla i samo počela plakati. Moj suprug, tadašnji dečko, bio je sa mnom i rekao mi: 'Tako mi je neugodno.'" Ferrerin suprug Ryan Piers Williams, za kojeg se udala 2011., tada joj je rekao da prestane plakati.

Glumica ne želi da DiCaprio zna da je plakala zbog njega

"Nadam se da Leonardo DiCaprio ovo nikad neće vidjeti", rekla je Ferrera voditelju, koji se našalio da "vjerojatno neće". Ferrera je nedavno progovorila o tome kako je bila zapanjena nekim pohvalama koje je dobila od drugih filmskih zvijezda za svoju posljednju ulogu u filmu Barbie.

Ranije ovog mjeseca pojavila se na dodjeli nagrada Virtuosos Međunarodnog filmskog festivala u Santa Barbari, gdje je novinaru Daveu Kargeru rekla da je još uvijek oduševljena lijepim riječima Toma Hanksa. "Željela sam biti kao Tom Hanks. Svi vidimo sebe u njemu, zar ne?" kazala je.

Opisala je svoju interakciju sa 67-godišnjim glumcem. "Prišao mi je na jednom događaju i rekao mi jako lijepe stvari, još se oporavljam od toga. To je uistinu bio trenutak u kojem sam si mislila: 'U redu, sretna sam, sad se mogu povući jer mi je Tom Hanks upravo rekao neke lijepe stvari'", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.