Alistair Overeem sinoć tulumario u društvu zagrebačkih ljepotica

SINOĆ je u Karlovcu održana Noć škorpiona 6, borilački događaj u kojem je Karlovčanin Igor Mihaljević teško porazio nekad legendarnog Garyja Goodridgea. Goodridge je u ring praktički statirao, što je oko dvije tisuće Karlovčana u dvorani Mladost, popratilo zvižducima. Ipak, ovaj događaj popratili su i neki naši celebrityji.

Karlovačku dvoranu Mladost su posjetili dvojica muškaraca koja su zainteresirana za ovaj brutalan sport, Mario Mlinarić i Kristijan Curavić, a obojica se žele ubaciti u ultimate fight. Curavić je već započeo sa treninzima. Cijeli događaj je jučer u Karlovcu vodila lijepa Sonja Kovač, a počasni gost večeri bio je vrhunski MMA borac, Alistair Overeem, koji je poslije Goodridgeovog debakla posjetio zagrebački klub Posh, Snježane Mehun te se tamo dobro zabavio.

Nizozemac je cijele večeri bio okružen obožavateljcama, među kojima su bile i Marina Parlov te Petra Maroja, uživao je u noćnom životu Zagreba te u društvu atraktivne brinete, s kojom se cijele večeri došaptavao i grlio. Ovo nije prvi posjet legendarnog borca Hrvatskoj, naime, ovo ljeto je tulumario u Dalmaciji, točnije posjetio je Split i Hvar. Tada je u intervjuu za Index izjavio da se u Hrvatsku namjerava vraćati svake godine jer se ovdje odlično zabavlja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.