Alen Vitasović o neredima u Ateni: Dinamo mora povući drastične poteze

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

ALEN VITASOVIĆ na Facebooku se oglasio o navijačkim neredima u Grčkoj.

"SRAMOTA!!! Dinamo ovdje nije ništa kriv, nije navijačima prodao karte, nije organizirao put do Grčke. Ovdje su se navijači sami organizirali s namjerom da izazovu nerede jer su znali da na utakmicu neće moći", napisao je glazbenik.

SRAMOTA!!! Dinamo ovdje nije ništa kriv, nije navijačima prodao karte nije organizirao put do Grčke. Ovdje su se...

Objavljuje Alen VitasovićUtorak, 8. kolovoza 2023.

"Dinamo kao klub u čije su ime njegovi navijači ovo učinili ima moralnu odgovornost i kao ozbiljan klub mora povući drastične poteze. Od grčke policije zatražiti podatke svih navijača koji su bili u Grčkoj i svima na sve utakmice Dinama doživotno zabraniti dolazak", dodao je.

Podsjetimo, unatoč zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka između aktualnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, dio navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atenu, gdje se danas od 20:45 trebala odigrati prva utakmica. U neredima smrtno je stradao jedan grčki navijač.

Policija je zatražila odgodu meča, a UEFA je to i odobrila. Utakmica je odgođena. Prva utakmica Dinama i AEK-a u Zagrebu igra se u utorak 15. kolovoza od 20 sati, a uzvratna četiri dana kasnije u Ateni.

Više o stanju u Ateni možete pratiti OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.