Albina nakon prekida s nogometašem objavila pjesmu Grad sve zna

Foto: Ana Cindrić

ALBINA GRČIĆ objavila je svoju novu pjesmu Grad sve zna.

"Iako mi inspiracija, kao i većini, najčešće dolazi iz osobnih ili bliskih izvora, uvijek volim ostaviti prostora u kojem slušatelji mogu interpretirati značenja svatko za sebe, pa tako i ovaj put. Tematika je prilično univerzalna, mnogi bi se mogli prepoznati ili povezati s pjesmom, nadam se da će neke motivirati ili ohrabriti.

Isto tako vjerujem da – ovisno o perspektivi gledanja – isti stih svakom može značiti za nijansu nešto drugačije. Iz osobne perspektive, rekla bih da pjesma donosi jednu novu i moćnu energiju koja na površinu izvlači i predstavlja još jednu drugačiju verziju mene", rekla je Albina koja ujedno potpisuje tekst pjesme. Glazbu potpisuju Hrvoje Domazet i Đana.

"Sretna sam što nastavljam suradnju s dragim ljudima jer smo ponovo zajedno došli do, smatram, jako, jako lijepog rezultata, a to je ova pjesma koju vam upravo predstavljam", dodala je Albina.

Inače, 24-pjevačica se nedavno našla u fokusu javnosti nakon što se proširila vijest o njezinom prekidu s nogometašem Ivanom Čalušićem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.