Ahmad Sharbini i Dragana Janković vjenčali se na brodu

AHMAD SHARBINI i Dragana Janković održali su ceremoniju vjenčanja na brodu Žuti ispred riječkog hotela Jadran. Kao što smo i najavili, Hajdukov nogometaš i njegova trudna zaručnica odlučili su ozakoniti vezu prvog vikenda u lipnju, nakon nekoliko mjeseci veze.

Ahmadov kum na vjenčanju bio je njegov mlađi brat Anas koji s njim igra u Hajduku. On je s Draganinom kumom i mladencima bio na brodu, dok su roditelji te ostala rodbina i prijatelji čekali na pristaništu. Mlada je nosila čipkastu vjenčanicu s vrpcom vezanom u mašnu posred trbuha, a na glavi je imala tijaru i veo. Mladoženja je bio elegantan u sivom odijelu, dok se njegov brat odlučio za potpuno bijelu kombinaciju s ljubičastom kravatom.

Nakon ceremonije na brodu, mladenci su s kumovima sjeli u čamac kojim su došli do pristaništa. Iako je imala prilično široku i dugu haljinu te je u poodmaklom stadiju trudnoće, banjolučka se pjevačica prilično spretno prebacivala s čamca na brod i obrnuto. Kad su se iskrcali, dočekali su ih članovi obitelji koji su im čestitali te su se svi zajedno uputili u hotel Jadran gdje je organizirano slavlje za 120 uzvanika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.