Želite savjet o roditeljstvu? Ovi gay očevi imaju odgovor na sva vaša pitanja

Screenshot: YouTube

JOŠ 2009. godine, Brian i Jay, očevi troje djece, došli su na ideju pokretanja YouTube kanala preko kojeg bi ljudima pokazali da se homoseksualne obitelji ni po čemu ne razlikuju od drugih.
Ubrzo nakon toga, nastao je kanal "Gay Family Values" (GFV) na kojem su Brian i Jay počeli objavljivati videozapise sa svojim savjetima o roditeljstvu. Tako u svojoj najnovijoj epizodi Brian i Jay odgovaraju na dva pitanja, od kojih je prvo bilo kako njihova djeca ljudima koje tek upoznaju objašnjavaju da imaju dvojicu očeva.

"Ako me ljudi pitaju, ne bojim se reći kako stvari stoje. Ipak, oni mi kažu 'ma da, ali oni su gejevi?!'". Iznenađeni su, ali ne previše", rekao je 12-godišnji Daniel koji boluje od Goldenharova sindroma. Drugo je pitanje bilo što očevi misle o odgovarajućoj dobi za stupanje u spolne odnose.

"Doista ne znam, to je teško reći, ali treba razumjeti posljedice tog čina. Ne samo zdravstvene, već i emocionalne. Važno je i da ste dobro informirani kako biste donijeli najbolju moguću odluku. I mislim da je bolje to napraviti s nekim koga volite, a ne iz puke znatiželje i gladi za iskustvom", naglasio je. Više savjeta ovih inovativnih očeva pročitajte na njihovom blogu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.