Uz Slon.hr ljepši blagdani za vaše ljubimce

Foto: Shutterstock

OVIH DANA na Slon.hr-u krenut će nagradna igra u kojoj će oni najsretniji moći osvojiti razne nagrade - od hrane do drugih potrepština za vaše ljubimce. Pratite nas na na Facebooku kako ne biste propustili Božić na Slonu!

Svi kupci na Slon.hr-u kvalitetnu hranu za ljubimce mogu kupovati još povoljnije! Uz kod za 10 posto popusta koji možete doznati na ovom linku! Kod vrijedi do 31 prosinca.

Nove akcije za mačke provjerite ovdje, a za pse ovdje.

U ponudi Slon.hr ima preko 30 najpoznatijih robnih marki za kućne ljubimce, a ponuda se svakodnevno nadopunjava! Možete nas lajkati i na Facebooku kako ne biste propustili naše mjesečne akcije!

Plaćati možete karticama, jednokratno ili na rate, i ne morate brinuti za sigurnost jer je sva komunikacija kriptirana, a naša trgovina u sustavu 3d SECURE zaštite (stoga za neke kartice pri ruci morate imati i token). Možete plaćati i pouzećem. Sve vaše narudžbe dostavljamo, bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živite i to besplatno ukoliko se radi o narudžbi većoj od 200 kuna. Ako je narudžba manja od 200 kuna cijena dostave je samo 5 kuna!

Eto, to je to! Skok na Slon.hr i pogledajte ponudu hrane za pse i hrane za mačke te male životinje. Pretplatite se na newsletter kako biste bili upoznati s kodovima za popust i akcijama!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja možete nas kontaktirati putem maila info@slon.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.