Uskoro ćete moći kupovati prdež u tegli

Foto: Shutterstock

LJUDI zbog raznih razloga vole svoj dom. Jedni ga vole zbog lijepog dizajna interijera, drugi zbog atraktivne boje zidova, a trećima je drag zbog prepoznatljivog mirisa. Ili pak smrada.

Ovo zadnje je prepoznao kreator pomalo bizarne Kickstarter kampanje "Fart in a Jar" u kojoj traži 10.000 američkih dolara kako bi i na vaš prag donio - prdež u tegli. Stoga, kako zasad stvari stoje, za najnižu cijenu (9 dolara) možete dobiti prdež iz jedne od 80 zemalja u svijetu.

Projekt je kreirao Ray Stanton, veteran industrije interaktivne zabave, koji u slobodno vrijeme voli crtati na ulju, prakticirati borilačke vještine i svirati, a donirate li mu određen novčani iznos, pobrinuti će se da vaš naručeni prdež zadrži originalni miris, i to zahvaljujući pažljivom pohranjivanju unutar teglice. Ipak, imajte na umu da, kako Stanton na stranici projekta navodi: "Miris i konzistencija prdeža može varirati, obzirom na dijetalne fluktuacije među zemljama".

Ako ste vrlo velikodušni, možete donirati 500 američkih dolara, što će na vaš prag donijeti 80 tegli probavnih miomirisa, iz 80 različitih zemalja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.