"Tu se pije šampanjac, jede najskuplja hrana te konzumira kokain"



PREMA pisanju srpskog portala Kurir, elitna prostitucija na obali Crne Gore cvjeta. Crnogorska policija tvrdi da na primorju nema prostitucije, no izvori Kurira tvrde drugačije. Na jahtama bogataša i ove godine navodno se provode posrnule pjevačice, voditeljice i hostese. "Nema krize ni ove godine za dame koje žele zaraditi, zabavljajući klijente na primorju. Elitna, jahting, kako god je zvali, prostitucija cvjeta. Sezona je tek počela, a provjerene dame već su napunile džepove", izjavio je izvor.

"Zarada je višestruka u odnosu na prostituciju u klubovima i kafićima, a nema ni rizika. One dolaze po unaprijed postignutom dogovoru, znaju što se od njih očekuje i koliko novca će dobiti na kraju", nadodao je izvor. Prema tvrdnjama Kurirovog izvora, cijene se kreću od nekoliko stotina eura po satu do nekoliko tisuća eura za vikend. Djevojke na primorje dolaze tako što klijent unaprijed plati avionsku kartu te im snosi troškove boravka na jahti.

"To su najčešće ovdašnji kontroverzni biznismeni, koji imaju svoje jahte i gomilu novaca. Plovidba traje danima. Uz provjerenu ekipu prijatelja i djevojaka od povjerenja, tu se pije šampanjac, jede najskuplja hrana te konzumira kokain. Ako vas zanima tko su te djevojke, pogledajte koje od njih na Facebooku tijekom cijelog ljeta objavljuju fotografije s jahti te se prikazuju kao dio domaćeg jet-seta, a imaju i skupu odjeću koju nisu same mogle zaraditi", zaključuje izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.