Sudbonosno "da" u zraku: Vjenčanje uz skok padobranom



EMILY LUCERO i Allan Toole ukrcali su se na zrakoplov u gradu Tooele u državi Utah, i pritom nisu bili različiti od bilo kojeg drugog zaljubljenog para.

Ali, nakon skoka padobranom s visine od gotovo 4000 metara, na zemlju su sletjeli kao bračni par.

"Od uzlijetanja do skoka prođe otprilike 10 minuta. Mladoženjin je brat je obavio brzu ceremoniju u trajanju od dvije, tri minute, instruktori su zategnuli užad i oni su skočili", ispričao je Phil Liu, menadžer u Skydive Utah.

Vjenčanje je bilo prilično intimno, mogli ste pretpostaviti, s obzirom na to da su prisutni bili mlada i mladoženja, mladoženjin brat, dvije djeveruše i instruktori. A kao i kod "običnih" vjenčanja i na ovom su bili prisutni kamermani koji inače snimaju sve skokove s instruktorima, a tvrtka potom prodaje snimke skakačima koji ih žele imati za uspomenu.

Lucero i Toole u pet godina koliko su zajedno prošli su kroz brojne avanturističke pothvate pa se ovakvo vjenčanje činilo kao logičan korak: "Radimo sve što nas veseli, ronjenje, letenje, istraživanje raznih predjela i ja mislim da to znači da smo prilično zaigrani", izjavila je novopečena mladenka, prenosi ABC.

Unfortunately your browser does not support IFrames.

Watch More News Videos at ABC | 2012 Presidential Election | Entertainment & Celebrity News
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.