Starleta pozirala sa svastikom, Hitlera opisala kao posebnog i dragog

Foto: Facebook

BIVŠA MTV-jeva reality zvijezda Tila Tequila navukla je na sebe bijes nakon što je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj pozira s nacističkim obilježjima.

Tequila je na svojem profilu objavila fotku koju je ubrzo izbrisala, na kojoj na ruci nosi povez sa svastikom, nacističku kapu, srebrno odjelce i pištolj, a iza nje se nazire Auschwitz, piše NY Daily News.

U tekstu koji je objavila uz fotku napisala je da je Hitler bio "poseban i drag tip" kojeg su odbile umjetničke škole, a kasnije je bio maltretiran. Povukla je i usporedbu sa svojim životom, napisavši da je bila "ismijavana" i "odbijena" kad je pokušala prijeći na židovstvo proteklih godina.

U još jednoj objavi ovog ponedjeljka 32-godišnja starleta pozvala je svoje obožavatelje da svoju mržnju ostave po strani: "Nikad nisam rekla da nekoga mrzim, samo zato što suosjećam i mislim da su ljudi poput Hitlera zaslužili oprost to znači da sam čudovište? A sve kako biste otvorili oči i vidjeli da Hitler NIJE bio tako loš kako ga se prikazuje?", pitala je.

Osim toga nadrobila je svašta i o tragično preminulom Paulu Walkeru tvrdeći da je njegova smrt bila "ritualno ubojstvo", spomenuvši i da su neimenovane sile ubile njezinu "suprugu" Casey Johnson, kći vlasnika NY Jetsa Woodyja Johnsona. Spomenula je i da su "službena priča o 9/11 totalno sranje".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.