Slavna manekenka otkrila: Šokirala sam psihijatra svojom pričom

Screenshot: Huffington Post

NATALIA VODIANOVA u intervjuu za Huffington Post otkrila je da je imala toliko teško djetinjstvo da je šokirala svojeg psihijatra.

Kad ju je voditeljica pitala bi li se njezina priča mogla nazvati pričom "preko trnja do zvijezda" 28-godišnja ruska ljepotica kazala je: "Bilo je jako teško. I da, bio je to brzi prijelaz. Moje je djetinjstvo bilo jako jako teško".

"Prvi put kad sam otišla kod psihijatra to nije baš bilo super iskustvo. On mi je rekao: 'Vidio sam rock zvijezde, vidio sam puno čudnih ljudi, ovisnike, različite ljude. Nikad nisam čuo priču poput ove", kazala je i još jednom dodala prisjećajući se djetinjstva: "Bilo je jako teško, u najmanju ruku".

Vodianova je odrastala u vrlo siromašnoj obitelji, od malih nogu na štandu je prodavala voće, a njezina mlađa sestra imala je cerebralnu paralizu. Svojedobno je kazala da je vrlo ponosna na svoju majku što je uspjela odgajati bolesno dijete kod kuće, budući da se u vrijeme njezina odrastanja takvu djecu odvajalo od roditelja i slalu u ustanovu. Njezina je majka bila prisiljena raditi i do četiri posla paralelno, a Vodianova je često izbivala iz škole jer je morala paziti na sestru, ali i zaraditi za obitelj.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.