Sir Ben Kingsley mogao bi postati treća "oskarovska žrtva" Iron Mana?

BEN KINGSLEY trebao bi glumiti glavnog negativca u nadolazećem trećem nastavku Iron Mana, i tako postati treći oskarovac kojeg će Robert Downey Jr. "skončati".

Kako prenosi Variety, Kingsley je trenutno u pregovorima sa producentima ovog Marvelovog filmskog serijala čija je svjetska premijera zakazana za sviban iduće godine. Kingsley je nedavno glumio u Diktatoru, novoj komediji Sache Barona Cohena, koja dolazi u kina sljedeći mjesec. Iron Manove negativce su do sada glumili Jeff Bridges i Mickey Rourke. Plan je da Kingsley glumi "zlikovca" koji svijet želi zaraziti virusom.

Fanovi Iron Mana su donekle razočarani, ne toliko zbog izbora Kingsleya koliko zbog toga što neće glumiti Mandarina, negativca kojeg već neko vrijeme isčekuju. Mandarin je jedan od najpopularnijih protivnika Iron Mana, a Jon Favreau, koji je režirao prva dva nastavka, već ga je htio ubaciti u prva dva filma. Riječ je o liku azijskog trgovca oružjem, koji je prema anketi portala IGN na 81. mjestu top liste najboljih stripovskih negativaca svih vremena.

Trećeg Iron Mana režirat će i napisati Shane Black, poznat po Kiss Kiss Bang Bang, te scenarijima za Posljednjeg akcijskog junaka, Prljavi igraju prljavo i sva četiri Smrtonosna oružja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.