"Seksali smo se na kraljičinom omiljenom kauču, svake noći bile su orgije"

Foto: Guliver Image/Getty Images

BIO je poznat kao "Billy Stražnji Ulaz". Flambojantni dvorjanin kraljevske obitelji skromnog podrijetla pola stoljeća je bio prijatelj, pouzdanik i neslužbeni vođa svih kraljevskih ceremonija Kraljice Majke.

William Tallon bio je i njen plesni partner, dobavljač njenog omiljenog džina, organizator često neprimjerenih ručkova, ali i suprotnost dvorjanima drugih članova kraljevske obitelji. Bilo je poznato da je bio gay, no Kraljica Majka nije željela ni čuti komentare o tome da njegov promiskuitet narušava ugled kraljevske obitelji.

Po prvi je put objavljena biografija koja donosi nevjerojatnu priču o nemilosrdnom predatoru, čiji je nemoralni način života uključivao homoseksualne orgije na Clarence Houseu, seks na omiljenom kauču Kraljice Majke i mladiće koji su noću lutali hodnicima palače.

Rita Edwards tvrdi da su to bile najšokantnije stvari koje je vidjela svih godina koje je provela kao sluškinja u Clarence Houseu. Kasno jedne noći, dok je prolazila hodnicima službene rezidencije Kraljice Majke, užasnula se kad je naletjela na dobro odjevenog mladića koji je promatrao jednu od slika.

"Nikad ga prije nisam vidjela, jer bi stranac u kući tijekom noći bio velik propust osiguranja. Tada sam vidjela Billyja na drugom kraju hodnika, bio je raščupan i pokušavao je obući sako. Nikad ga nisam vidjela tako zbunjenog, brzo je stigao do mladića i bio je bijesan. Sljedeći put kad smo se sreli nije ni spomenuo tu noćnu eskapadu, no on je uvijek lako prelazio preko takvih stvari", pojasnila je za Daily Mail.

Iako njegova homoseksualnost nije bila tajna, dosad nije bilo poznato koliko je koristio službenu rezidenciju za seksualne susrete sa strancima i koristio je kao mamac za pronalazak seksualnih partnera u gay barovima. Nakon što bi zainteresiranim muškarcima rekao da je u službi Kraljice Majke, na njihovu sumnjičavost bi odgovorio: "Zašto ne dođeš na čaj i uvjeriš se?".

Rijetki bi odoljeli tom pozivu, a jedan od bivših partnera koji se predstavlja kao Brian Wilson prisjetio se kako je Billy palačom vodio mladića koji je izgledao kao ovisnik, vodeći ga po privatnim sobama.

Billy je bio na oprezu kad je u palači bila Kraljica Majka, no čim bi ona otišla u palaču bi dovodio dva ili tri muškarca istodobno. "Mislim da je volio orgije", rekao je jedan njegov poznanik.

Tijekom jednog seksualnog susreta Billy je pozvao Wilsona da sjedne na omiljeni kauč Kraljice Majke, na kojem su se potom seksali. Wilson je uvjeren kako je upravo to uzbuđivalo Briana.

"Nakon noći zabavljanja mladića, Billy bi hodao hodnicima sljedeće jutra poput najvećeg čistunca kojeg ste mogli zamisliti", ispričao je.

Ujutro bi skrivao svoj mamurluk, a jednom je morao ostati u krevetu cijeli dan nakon što ga je u nogu ubo bijesni mladić kojem je predložio seks. Ako je išta i sumnjala, Kraljica Majka nije ništa rekla, već je Billyju poslala želje za brzim ozdravljanjem.

Drugom prilikom je na vratu nosio flaster kako bi prikrio ugrize, a ona je prokomentirala: "Nadam se da niste imali problema s jednim od svojih mladih prijatelja".

"Billy je imao dvije potpuno različite osobnosti, bio je smiren i pristojan tijekom dana, a noću je imao samo jedan cilj - seksati se sa što više ljudi. Ispred posla mu je uvijek bio seks", rekao je jedan od njegovih partnera.

"Zamislite mjesto na kojem spava desetak mladića svake noći. Bilo je to vrijeme naših života. Kad bih se ušuljao u sobu, tamo bi se već netko seksao i uglavnom bi me pozvali da se pridružim. Billy nije nikoga prisiljavao, bio je stvarno zgodan i prava prilika", ispričao je drugi. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.