Rita Ora ne prestaje s blamažama

Foto: Instagram

NAKON što je nedavno napravila popriličan gaf na Twitteru, nastojeći "uvesti dozu kreativnosti "u najavu svoje nove pjesme, kada je na Twitteru objavila post u kojem je napisala da će, ako skupi 100 tisuća "retweetova" svoje objave, u ponedjeljak izbaciti novi singl, pjevačica je sada izjavila kako je njen profil na Twitteru netko hakirao, prenosi BuzzFeed.

"Samo da znate, moj profil na Twitteru je hakiran i netko prijeti da će pustiti moju novu glazbu na internet, na kojoj sam dosta naporno radila. No, ništa ne izlazi van dok skroz ne završim s poslom", napisala je u prvoj objavi pjevačica.

"Srećom uhvatila sam hakera koji mi je upao na profil i izbrisala sam post. Hvala vam", nadodala je u drugoj objavi.

Njen najnoviji gaf na Twitteru i "pokušaj izvlačenja" na onaj prethodni, mnogi su posprdno komentirali na toj društvenoj mreži.

"Ako do večeras ne ostvarim sedam tisuća novih pratitelja na Twitteru, obećajem da neću izbrisati ovaj post zbog srama, kao Rita Ora", pisalo je u jednoj od šaljivih objava.

Nije nepoznanica da neke slavne osobe kupuju "lažne pratitelje" na Twitteru i ostalim društvenim mrežama te su neki komentirali da pjevačica očito ima preveliki broj takvih "pratitelja", zbog čega ne može dobiti ni 100 tisuća "retweetova" vlastite objave.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.