Raj za ljubitelje kućnih ljubimaca u zagrebačkom Green Gold centru!

LJUBITELJI kućnih ljubimaca, konkretno mačaka, ovog će vikenda doći na svoje. U zagrebačkom Green Gold centru, na adresi Radnička cesta 52, ovog se vikenda 3. i 4. ožujka održavaju dvije Međunarodne izložbe mačaka.

Izlagači u organizaciji zagrebačkog Felinološkog društva stižu iz dvanaest zemalja.

Najveće zanimanje šire javnosti zasigurno će izazvati dva događanja tijekom izložbe, u subotu od 15:30 sati "special show" svete birme. Po mnogima riječ je o jednoj od najmirnijih, najumiljatijih i najnježnijih vrsta mačaka. Prema legendi ova doista prekrasna mačja pasmina nastala je u budističkom hramu posvećena božici reinkarnacije Tsun Kyan Kse u brdima Lugh u Indokini. Svete birme i danas se smatraju čuvarima duša budističkih svećenika.

Program izložbi, oba dana, započinje u 8 sati ujutro veterinarskom kontrolom. Od 10 do 18 sati izložbe su otvorene javnosti, kada počinje i suđenje. U subotu od 16:00 sati, te u nedjelju od 15:30, slijedi BIS/BOB (odabir "Best in show" mačaka po kategorijama i "Best of best" mačke - najbolje od najboljih).

Međunarodna izložba mačaka u Green Gold centru, održat će se u sklopu sajamskog prostora Natura, etaža +1, a sigurni smo izazvati će veliko zanimanje.

Zadovoljstvo uživanja u mačjem svijetu stajati će vas: 20 kuna za odrasle, dok djeca i umirovljenici plaćaju upola manju cijenu 10 kuna. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.