Prvotravanjske zezancije koje su danas zbunile i nasmijale svijet

Screenshot: YouTube

PRVI travanj uvijek razveseli urednike, oglašivače i ostatak medija.

Svake godine smišljaju se novi načini kako prevariti javnost, a ni ove godine nije nedostajalo podvala i šala. Kod dobre prvotravanjske smicalice važno je uzeti u obzir da javnost tog dana sigurno neće vjerovati u ono što će im zvučati nevjerojatno.

Donosimo vam listu prvotravanjskih šala koje su ove godine zbunile i nasmijale svijet.

Škotskom će vladati njemački vojvoda

The Times je bio jedan od medija koji se uhvatio trenutne političke situacije u Velikoj Britaniji. Danas su pisali kako Ferdinand, vojvoda od Saksonije, s velikim zanimanjem prati debatu o neovisnosti Škotske. Kao potomak kuće Stuart, Ferdinand namjerava tražiti pravo na škotsko prijestolje.

Nema više selfieja

Britanski Metro sigurno je dobro preplašio ljubitelje selfieja u kraljevstvu. Naime, danas su prenijeli vijest kako vlada namjerava uvesti zabranu selfieja. Nova grana vladinog Odjela za kulturu, medije i sport već je napravila prijedlog zabrane koja će stupiti na snagu krajem sljedeće godine.

One Direction zabranjeni u Sjevernoj Koreji

Mirror je pisao o planu Kim Jong-una da se suprotstavi globalnoj dominaciji grupe One Direction. Zabranio im je ulaz u svoju zemlju. U Sjevernu Koreju mogu ući samo ako se ošišaju kao on. Kin namjerava i napraviti svoju verziju X Factora kako bi našao novi bend koji će im postati konkurencija.

Kraljica traži plin

Sun je donio vijesti o tome kako je kraljica Elizabeta odobrila bušenje dvorišta u Buckinghamskoj palači kako bi se došlo do nalazišta plina. Izvor je Sunu otkrio kako bi nalazak plina pomogao ekonomiji, ali i kraljevskoj obitelji da plati račune koji godišnje iznose i do tri milijuna funti.

Vraća se N'Sync

Ljubitelje boy bandova možda je danas razveselila vijest da se na scenu vraća grupa N'Sync. Dečki planiraju svjetsku turneju, nove pjesme i duet s Miley Cyrus. Izdat će i kolekciju najvećih hitova.

Putovanje na Mars

Kompanija Southwest Airlines najavila je novu intergalaktičku uslugu. Za samo deset tisuća dolara nudi putovanja na Mars.



Personalizirana kontrola klime


Virgin America i Richard Branson danas su svojim budućim putnicima otkrili kako će poboljšati let svojim avionima. Od sada će moći sami kontrolirati klimu tijekom leta i namještati je po svojoj volji. Nudit će im se razne opcije od "polarnog vrtloga u Chicagu" do "sunčanog dana u Los Angelesu".



DocuSign


Danas je predstavljen novi software zahvaljujući kojem možete zauvijek zaboraviti na olovke. Uz pomoć DocuSigna, korisnici Google Glassa mogu potpisivati dokumente treptajem oka.


Selfie robot

Ne morate više brinuti kako ćete uslikati selfie jer će od sada to za vas raditi robot. #Selfiebot kompanije Orbotix je robot koji će vas slijediti gdje god idete i slikati vas. #Selfiebot je potpuno autonoman i može letjeti avionom.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.