Provjeri što je na akciji za tvog ljubimca!

Foto: PR

WEB TRGOVINA Slon.hr ima sve za vaše kućne ljubimce, a svakog tjedna asortiman jedne poznate robne marke možete kupiti po sniženoj cijeni. Što je do ove nedjelje na tjednoj akciji pogledajte ovdje.

Osim tjednih akcija, svakog 1. u mjesecu na Slon.hr-u počinje nova mjesečna akcija. Ponudu na mjesečnoj akciji za mačke provjerite ovdje, a za pseće proizvode na mjesečnoj akciji kliknite ovdje.

Po ovim vrućinama, ne da vam se do dućana? Pogotovo ako morate kupiti veliku vreću hrane za psa ili hrane za mačku. Što god naručili na Slon.hr-u bit će vam dostavljeno do kućnih vratiju.

Dostava je besplatna ukoliko se radi o narudžbi većoj od 200 kuna. Ako je narudžba manja od 200 kuna cijena dostave je samo 5 kuna!
 
Plaćati možete karticama, jednokratno ili na rate, i ne morate brinuti za sigurnost jer je sva komunikacija kriptirana, a naša trgovina u sustavu 3d SECURE zaštite. Možete plaćati i pouzećem. 

Eto, to je to! Da ne duljimo, skok na Slon.hr i pogledajte ponudu! A možete nas lajkati i na Facebooku kako ne biste propustili naše akcije!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.