Potrošio gotovo milijun kuna da bi izgledao kao Kim Kardashian

Foto: Instagram

VELIKI obožavatelj Kim Kardashian potrošio je 100.000 funti (oko 960.000 kuna) na plastične operacije i dizajnersku odjeću kako bi izgledao kao reality zvijezda.

Njegovo je ime Jordan James Parke, dolazi iz Manchestera i donio je odluku da želi izgledati kao Kim još prije nekoliko godina kad ju je prvi put ugledao u njezinom realityju "Keeping Up With The Kardashians". Pa je dosad potrošio spomenuti iznos za operacije za povećanje usana, tetoviranje obrva, injekcije botoksa, lasersko uklanjanje dlaka, ali i dizajnersku garderobu koja sliči Kardashiankinoj.

Za britanski je Sun kazao da obožava sve što ima veze s Kim, da je ona "najljepša žena koja je ikad živjela" i da je sve na njoj savršeno. Osim toga dodao je i da se ne obazire na "hejtere" jer se "nikad nije bolje osjećao u svojoj koži": "Smijem se kad me ljudi pokušavaju vrijeđati govoreći mi da izgledam umjetno i plastično", dodao je. Idući "potez" mu je operacija nosa.

Kažu da je imitacija najiskreniji oblik laskanja, jedino što u ovom slučaju postoji maleni problem - imitacija baš i nije uspjela...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.