Pjevačica obrijala glavu u dobrotvorne svrhe

Foto: Instagram

KAKO bi podržala akciju Red Nose Day, koju od 2011. upriličuje dobrotvorna organizacija Comic Relief, britanska pjevačica Jessie J odlučila je obrijati glavu.

Pod sloganom "Učinite nešto smiješno za novac" u sklopu ove akcije skuplja se novac za dobrotvorne svrhe, a celebovi je najčešće podržavaju sudjelovanjem u BBC-jevu "teletonu", javljajući se na telefone i zabavljajući gledatelje raznim izvedbama u emisiji uživo. Najupečatljiviji dio večeri ovog petka bio je nova frizura slavne ljepotice, poznate, između ostalog, i po svom bobu koji je nosila veći dio karijere, prenosi BBC.

Ali i unatoč tomu što je ostala bez kose Jessie još uvijek izgleda odlično, a svoj je postupak objasnila riječima: "Oduševljena sam što imam priliku skupiti novac za ljude koji nisu dovoljno sretni da ih čitav svijet može čuti. Sudjelujući u akciji ne mogu niti objasniti što sam sve vidjela, a želim ljudima pojasniti koliko je bitno da doniraju novac. Red Nose Day događa se jednom godišnje, a ljudi u groznim uvjetima žive svaki dan, svaki tjedan, svake godine i potrebni smo im da im pomažemo čitavo vrijeme. Iz tog sam razloga željela napraviti nešto što neće trajati samo danas i samo pet minuta, nego barem nekoliko mjeseci. Podsjećat će mene, ali nadam se i druge, a svaki dan naprave nešto dobro".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.