"Oda radosti" pobjednik je 15. Međunarodnog festivala turističkog filma ITF´CRO 2012. u Solinu



VIŠESTRUKO nagrađivani promidžbeni film Hrvatske turističke zajednice, "Oda radosti", proglašen je najboljim promotivnim turističkim filmom na 15. Međunarodnom festivalu turističkog filma ITF'CRO 2012. u Solinu. Na ovogodišnji 15th ITF 'CRO 2012. / International Tourfilm Festival, koji je održan od 10. – 13. listopada 2012. u gradu Solinu, iz 69 zemalja svijeta, sa svih kontinenata, prispio je rekordan broj od čak 298 turističkih, putopisno-dokumentarnih filmova, od kojih je 76 filmova nominirano za jednu od festivalskih nagrada, među kojima je i film Hrvatske turističke zajednice "Oda radosti".

Nakon prestižne nagrade turistički Oskar koju je dobila na Međunarodnom festivalu turističkog filma u Berlinu te brojnim međunarodnim nagradama, "Oda radosti" svojom dojmljivom vizualizacijom nastavlja isticati našu bogatu kulturnu, povijesnu i prirodnu baštinu te brojne ljepote Hrvatske kroz nadahnutu glazbenu naraciju koju vodi čelistica Ana Rucner, koja je ujedno dala ideju za film.

Redatelj filma Hrvoje Hribar u četiri i pol minute filma prikazao je spoj tradicionalnog i suvremenog, a film je dio promidžbene kampanje Hrvatske turističke zajednice pod sloganom "Hrvatska - nova turistička zvijezda Europske unije". Film "Oda radosti" namijenjen je prikazivanju na inozemnim tržištima te će dodatno afirmirati činjenicu da Hrvatska uskoro postaje 28. članica Europske unije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.