Očajnički traži savjet: "Trebam li reći svojoj zaručnici da sam spavao s njenim ocem"

Foto: Guliver Image/Getty Images

JEDAN je Britanac u velikom problemu. On je, naime, spavao s ocem svoje zaručnice i sada je u ogromnoj dilemi treba li joj to reći ili ne. "U vezi smo godinu dana, uzbuđen sam i jako zaljubljen. U njoj sam, nakon što sam deset godina živio kao biseksualac, konačno sam pronašao ljubav svog života", priča on u pismu koje je poslao Guardianovoj kolumnistici Marielli Frostrup koja čitatelje savjetuje kada su u pitanju ljubavni problemi.

Priča je bila totalna idila, navodi on, a onda se dogodio preokret onoga dana kada je upoznao roditelje svoje buduće supruge. "Njen otac i ja odmah smo se prepoznali. Znali smo se preko stranica za upoznavanje. Seksali smo se tri ili četiri puta. Nakon tog susreta kontaktirao me i tražio od mene da priznam svojoj zaručnici, njegovoj kćeri, da sam biseksualac. No, ni njegova supruga, majka moje zaručnice, ne zna za njegove izlete. Ali muči me savjest, ne znam što da radim, trebam li samo tako odustati od žene svojih snova?", pita se Britanac.

Guardianova mu je kolumnistica, na njegove dileme, odgovorila da je "iskrenost ipak uvijek najbolje rješenje", no da nema pravo zaručnici spominjati i ulogu njenog oca u cijeloj priči. "Ući u brak koji se odmah u startu ne temelji na iskrenosti potez je koji takav brak osuđuje na propast. Ako ti je zasta stalo do nje toliko koliko navodiš, onda joj moraš reći istinu o tome tko si, ona zaslužuje znati, zaslužuje da joj omogućiš da odluku o svojoj budućnosti donese na temelju svih - istinitih - činjenica", savjetuje ga kolumnistica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.