Obitelj Bobbi Kristine izdala priopćenje: Zgroženi smo lažnim informacijama

Foto: Splash

VIJESTI koje su se posljednjih dana pojavile, a vezane su za zdravstveno stanje Bobbi Kristine Brown, razljutile su članove obitelji koji su odlučili izdati službeno priopćenje.

Iako ne otkrivaju ništa vezano za stanje 21-godišnjakinje, morali su se osvrnuti na napise koji su utemeljeni na izjavama neimenovanih izvora.

"Obitelj Brown iznenađena je ljubavlju i podrškom mnoštva koje se okupilo ispred bolnice. Međutim, zgroženi smo lažnim informacijama koje se pojavljuju u tisku i na internetu i s njima ćemo se pozabaviti u dogledno vrijeme. Ovo se posebno odnosi na pisanja TMZ-a, National Enquirera, Atlanta Journal Constitutiona i Daily Maila čija je želja da budu prvi nagnala mnoge novinare da previde točnost onoga što pišu. I dalje tražimo privatnost i zahvaljujemo svima na podršci. Bog čuje naše molitve", stoji u priopćenju.

Tina i Shayne Brown (sestra i rođak Bobbyja Browna) u ponedjeljak su dali izjavu za Entertainment Weekly rekavši da se stanje Bobbi Kristine poboljšava i ponovili da obitelji treba privatnost.

Dodali su da medijska pozornost stvara veliki pritisak članovima obitelji, a osvrnuli su se i na okršaj između Tine i Shaynea koja je sina, pisalo se, udarilo bocom u glavu.

"Bila sam uznemirena i emotivna. Htjela sam nešto naglasiti pa sam bacila čašu koja je, nažalost, pogodila mog sina", govori Tina, a Shayne je dodao: "Cijela je situacija prenapuhana. Ovdje sam, volim je i ona voli mene. Majka mi je. Na kraju dana, sve obitelji prolaze kroz teška razdoblja, a naša je obitelj, spletom okolnosti, pod povećalom javnosti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.