Novac, alkohol, droga, usamljenost: Život u jednoj od najbogatijih obitelji SAD-a

Screenshot: YouTube

NAZIVALI su ih "holivudskom kraljevskom obitelji". Pokojni producent Aaron Spelling tijekom svoje karijere stekao je bogatstvo koje se u trenutku njegove smrti procjenjivalo na više od 600 milijuna dolara.

Zahvaljujući gomili novca, njegova djeca Randy i Tori odrastala su u neviđenom luksuzu. Povlašten život pun privilegija na njih je imao negativan utjecaj, a Spellingov sin Randy odlučio je ispričati kako je izgledalo njihovo odrastanje u jednoj od najbogatijih obitelji SAD-a.

Randy se dugo borio s raznim ovisnostima, a posljednjih nekoliko godina živi miran obiteljski život i radi kao "životni trener", piše Radar Online. Svojim iskustvom pomaže ljudima da izađu na pravi put, a o svemu je odlučio napisati knjigu.

"Ona je hibrid memoara i knjige za samopomoć. Koristim svoju priču i priče mojih prijatelja kako bih ilustrirao svoje poruke. Dolazim iz jedne od najbogatijih obitelji u Americi, odrastao sam u kući većoj od Bijele kuće. Bez obzira na to što sam imao gomilu novca i financijski sam bio osiguran osjećao sam se prazno kao da nemam ništa", priznaje Randy.

Kaže da je do svoje 27. godine skrivao osjećaje i nije se znao nositi s problemima. Okrenuo se alkoholu i drogama.

"Konzumirao sam alkohol, kokain, štogod bi mi omogućilo da se osjećam drugačije. Išao sam na terapiju u ranim '20-ima, ali nakon nekog vremena samo sam im ponavljao iste priče. Osjećao sam da su se te priče iskristalizirale i shvatio sam da se nešto događa, ali to ne znači da sam imao snage napraviti promjenu", kaže Randy.

Njegova sestra Tori jednom je izjavila kako je "teško preči na plastiku kada si odrastao sa srebrnom žlicom u ustima". Tori je u nemilosti svoje majke otkad se udala za supruga Deana McDermotta. Zbog toga je ostala bez očevog nasljedstva i upala u financijske probleme zbog svoje rastrošnosti. Randy je shvatio kako životu mora pristupiti drugačije: "Ponekad imam osjećaj kao da je sve to bio neki drugi život. Morao sam shvatiti da ne mogu imati sve što želim kada to želim. Morao sam se spustiti na zemlju i shvatiti da za to moram raditi."

Neko vrijeme bavio se glumom i glazbom, a onda je odustao od toga.

"Tori je od mladih dana znala da želi biti glumica. Ja sam ušao u to jer je to bio život oko mene. Pokušao sam naći svoje mjesto i svoj glas u obitelji u kojoj su me svi uvijek gledali i mislili da ću biti glumac ili producent. Kako bih mogao biti bilo što drugo kada sam sin legendarnog producenta koji je bio najveći televizijski mogul? Zadnje što sam radio bio je reality show koji se snimao u vrijeme smrti mog oca. Dijelom su me nagovorili na to. Nisam žrtva, to je bio moj izbor, ali rekli su mi da je to dobar potez za moju karijeru, a ja se nisam osjećao ugodno. Sve je bilo kaotično i ostavilo je traga na meni. Između smrti oca, snimanja showa i sve te drame rekao sam sebi kako moram napraviti promjenu inače ću umrijeti, predozirati se, nešto će se dogoditi. Znao sam da sam na putu da se ubijem. 20 puta bio sam blizu smrti", ispričao je.

Randy sada živi u Portlandu sa svojom suprugom i dvije kćeri. Kaže da svojom knjigom ne namjerava blatiti svoju obitelj.

"Ne iznosim prljavo rublje. Neću raspravljati o tome kako je bilo odrastati kao Torin brat i Aaronov sin. Želim podijeliti dijelove svog života jer primjećujem fascinaciju Hollywoodom", zaključio je Randy.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.