Ni u snu se nije nadala: Osvojila na "Kolu sreće" milijun dolara

Screenshot: YouTube

U HRVATSKOJ je "Kolo sreće" devedesetih godina žarilo i palilo malim ekranima, a ta se emisija s velikim uspjehom godinama prikazuje u Americi.

Producenti emisije prije pet su godina odlučili uvesti mogućnost da natjecatelji osvoje milijun dolara, i to pod uvjetom da im se kolo zaustavi na pločici s tom nagradom, za što su šanse 1 prema 72. Također, natjecatelj mora pogoditi rješenje, do kraja igre ne smije stati na "bankrot", a igru mora završiti s najviše novaca na računu.

Zasad su iz studija s milijunom u džepu otišla dva natjecatelja, a posljednja u nizu je mlada djevojka iz Kalifornije koja se nedavno zaručila. Nastup na "Kolu sreće" željela je iskoristiti kako bi zaradila koji dolar za organiziranje svadbe, prenosi msn.com.

Autumn Erhard naposljetku je osvojila milijun dolara čemu se vjerojatno ni u snu nije nadala. Osim toga dobila je i više od trideset tisuća dolara osvojenih u prethodnim krugovima, te plaćena putovanja u Belize i Arizonu.

"Osjećam se kao u snu, sva se tresem", jedva je prozborila Autumn nakon osvajanja nagrade.

Iako je otvorila tek četiri od 12 polja, pri čemu su se tražile dvije riječi, Autumn je uspjela doći do konačnog rješenja, a njen put do osvajanja milijuna pogledajte u nastavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.